BiON, aitoja kokemuksia - todellisia tuloksia. Tämä on tärkein mottomme jo yli 15-vuoden ajalta.

Yrityksemme maahantuo Suomeen sekä muihin euroopan maihin BiON-ammattikosmetiikkatuotteita. Tuotesarja oli maamme ensimmäinen ammattitason aknenhoitosarja kun yrityksemme aloitti tuotteiden maahantuonnin vuonna 2002. Tuotteet edustavat edelleen markkinoiden korkealaatuisimpia aknenhoitotuotteita, jotka perustuvat täysin luonnonmukaiseen ja vaihtoehtoiseen hoitoon - vastaavia ei löydy muualta maailmasta. Tänä päivänä tuotteemme ovat tuoneet avun tuhansille suomalaisille asiakkaille ja sarjan kysyntä on hurjassa kasvussa. BiON-hoitoloita maastamme löytyy jo yli 60 kappaletta ja uusimpana aluevaltauksena on Raisiossa toimiva Myllyn Apteekki, joka lisäsi BiON-tuotesarjan apteekkikosmetiikan edustukseen vuoden 2016 talvella.

Olemme pieni mutta menestynyt perheyritys nyt jo toisessa sukupolvessa. Maahantuontiamme vetää energisen nuorekas yrittäjäpariskunta Ville Isoniemi ja Lilli Pennala. Yrityksemme toimii aktiivisesti kauneudenhoitoalalla palvellen kosmetologeja, oppilaitoksia, apteekkeja sekä kuluttajia. Koulutamme ammattilaisia uudenlaiseen ja vaihtoehtoiseen aknen hoitoon ja toivomme tulevaisuudessa kasvattavamme BiON-tuotesarjan entistä tunnetummaksi brändiksi, joka kykenee vastaamaan luonnollisen ja eritoten turvallisen aknen - sekä rosacea-hoidon kysyntään.

"Asiakkaamme edustavat sitä joukkoa joille luonto, terveys, turvallisuus sekä kestävän kehityksen arvot ovat lähellä sydäntä. Valitsemalla BiON-hoitotuotteet aknen hoitoosi olet osana kasvavaa liikettä kohti vastuuta sekä tietoisuutta."

Työskentelymme aknen hoidon parissa on tuonut yrityksellemme runsaasti ammattitaitoa sekä kokemusta auttaa ja tuoda uusia hoitomahdollisuuksia asiakkaillemme. Meille iho-ongelmat eivät ole tabu, vaan mahdollisuus tuoda apua jokaiselle sitä tarvitsevalle. Kenenkään ei pidä kärsiä iho-ongelmista, sillä niihin on mahdollisuus löytää yhdessä ratkaisu. Useat asiakkaamme ovat kokeilleet jo kaikkea, lähes tuloksetta - tällöin jo tiedämme, että BiON tulee tuomaan avun, sillä hoitofilosofiamme eroaa täysin muista markkinoilla olemassa olevista aknenhoitotuotteista.  Hoidollamme ei ole elimistölle tai ympäristölle haitallisia sivuvaikutuksia, sillä vaikutus perustuu täysin luonnon kasviuutteisiin - eikä synteettisiin ja elimistöä sekä ympäristöä kuormittaviin lääkeaineisiin.

Nimi Vito Beauty muodostuu isän Toivo, sekä pojan Ville yhdistetyistä etunimistä, jotka kuvastavat perheyrityksemme arvokkaita juuria sekä samalla sukupolven vaihdosta nuorempaan polveen. Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat oman maahantuontimme edustusta.

Kiitos että olet löytänyt verkkokauppamme! Kerrothan, jos voimme olla apunasi,

Ville Isoniemi & Lilli Pennala
info@vitobeauty.fi // (02) 779 3600