Verkkokauppamme toimii virallisena maahantuonnin verkkokauppana BiON-tuotesarjalle ja kuluttaja-asiakkaille niin Suomessa kuin Euroopassa. Yrityksemme on työskennellyt tuotteiden maahantuonnin ja markkinoinnin parissa yli 15-vuotta ja tänä aikana olemme keränneet runsaasti ammattitaitoa sekä kokemusta asiakkaidemme hoitotarinoista sekä yleisimmistä tuotekysymyksistä. Henkilökuntamme palvelee Sinua parhain mahdollisin tavoin, jotta saisit täydellisen hoidon sekä kokemuksen BiON-tuotteiden parissa.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja olemme kiitollisia kaikesta asiakaspalautteesta, jotta voimme jatkossakin kehittää toimintaamme entistä paremmin Sinua palvelevaksi. Tuotekysymyksissä Sinua palvee maahantuonnin asiantunteva BiON-kosmetologi. Jos kaipaat apua oikeiden hoitotuotteiden valinnassa, pyydämme Sinua ystävällisesti kertomaan mahdollisimman tarkasti ihostasi sekä hoitohistoriastasi.

Katso myös yleisimmät kysymykset "Usein kysyttyä" -sivultamme. Sivuilta löydät vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin koskien tuotteitamme ja niiden käyttöä.