BiON-tuotteet ovat auttaneet tuhansia suomalaisia saavuttamaan upeita tuloksia ihonhoidossa vuodesta 2002 - tällä sivulla julkaisemme asiakkaidemme lähettämiä aitoja ja rehellisiä kokemuksia tuotteista sekä niiden tehosta. #bionsuomi

"Törmäsin sattumalta BiONiin netissä, kun etsin hoitoa suunympärysihottumaani eli perioraalidermatiitikseen. Olin testannut kaikenlaisia voiteita, muunmuassa sinkkiä. Sinkki yksinään pahensi ihottumaa niin pahasti, että se tulehtui entistä pahemmin. Ostin kokeeksi Dermatitis Cream-voidetta. Epäilin että sekään ei toimisi, mutta kas kummaa - voide on ollut erittäin tehokas ja leuassa oleva ihottuma on hävinnyt lähes kokonaan. Ostin myös mustapäille tarkoitettua Blackhead Whitehead Controlleria sekä Glycolic Cleanser-puhdistusgeeliä, jolla olen saanut finnit rauhoittumaan ja osittain myös häviämään. Jossakin vaiheessa naamani oli nimittäin kamalan näköinen, kun finniä tuli ja tuli ja ne eivät meinanneet millään hävitä. Näillä tuotteilla olen saanut kasvoni huomattavasti paremman näköiseksi ja tuntuiseksi. Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tuotteisiin ja aion jatkossakin pysyä BiONin asiakkaana! BiONia saisi kyllä mainostaa enemmän esimerkiksi lehdissä. Harva tietää tuotteista ja näistä on ollut suuri apu! Iso kiitos ja peukku tuotteille!" - Tiina M.

"Olen luovuttanut vastuun ihostani täysin Bionille ja luottanut sen lupaukseen. Olen käyttänyt tuotteita uskollisen säännöllisesti aamuin ja illoin ja tulos on todella ollut ainutlaatuisen tasainen. Iho voi hyvin, on vapaa epäpuhtauksista ja jopa tuntuisi kirkastuneen ja freesautuneen muutenkin. Meikkikin näyttää hyvältä ja peiliin katsoessa ei ole tunkkainen fiilis tai tarve lisäillä pakkelia jatkuvasti. Olen tosi onnellinen tuloksista ja nyt on hyvä fiilis siitäkin, että olen alkanut luottaa Bionin pitävän ihostani hyvää huolta myös jatkossa. Koska voin olla stressaamatta iho-ongelmista, kokonaisvaltainen hyvä olo on lisääntynyt ja itsetunto on parempi niin kameran edessä kuin lavallakin – ja muutenkin elämässä." - Irina V.

"BiONin Bacteriostat Cleanser on aivan huippuputsari jota en tule koskaan vaihtamaan toiseen. Se pesee ihon täydellisen puhtaaksi ja on minulla aamuin illoin käytössä, pesen sillä myös meikin. Omasta kokemuksesta voin sanoa että kaikki sarjan tuotteet ovat erittäin riittoisia, mutta putsarit eritoten. Itselläni pullo kestää jokapäiväisessä käytössä lähes 4kk ja on kyllä ainoaa luokkaansa hinta-laatusuhteeseen nähden. Eli jos joku epäröi, voin kertoa että tuotteet tulee kestämään muihin sarjoihin verrattuna tuplasti pidempään ja ne tekevät mitä lupaavat." - Maarit L.

"Kiitos toimivista tuotteista ja aina nopeasta toimituksesta. Itselläni ei ole omalla paikkakunnalla tai muutenkaan tarpeeksi lähellä jälleenmyyntiä, joten verkkokaupasta on ollut suuri apu että saa tuotteita ostettua." - Tomi B.

"Noin 15 vuotta aknesta kärsineenä ja lähes kaikki keinot kokeilleena voin hyvillä mielin suositella BiONia: ensimmäinen ihonhoitosarja, joka paransi ihoni (mihin en uskonut minkään tuotteen pystyvän!) En enää uskalla kokeilla mitään muuta sarjaa, edes hetkellisesti. Kuulin ensimmäisen kerran BiONista netin keskustelupalstan kautta ja ajattelin että kokeillaan nyt sitten totakin kun moni oli kehunut. Ja se toimi, mahtavaa! Kiitos Vito Beautylle hyvästä palvelusta ja nopeasta toimitusajasta!" - Tiina T.

"Olen jo monta vuotta huolehtinut ihostani, sillä ongelmani ovat olleet erityisesti epäpuhtaudet sekä pigmenttihäiriöt (ruokavalio ja elämäntavat kunnossa.) Iho-ongelmien vuoksi on tullut testattua monia eri tuotteita ja sarjoja, mutta ne ovat tuntuneet vain "pintaraapaisulta" verrattuna BiONin tuotteisiin. Tämä tuotesarja ei välttämättä houkuttele asiakkaita esteettisellä ulkonäöllä ja markkinoiden upeimmilla purnukoilla, vaan nimenomaan aitoudella ja aidosti laadukkailla tuotekoostumuksilla, jotka hoitavat pintaa syvemmältä. Täytyy sanoa, että nimenomaan ainesosat ovat mielestäni täydelliset sillä jokaisessa tuotteessa on hoitavia ainesosia enemmän kuin koostumuksen tuojia. Asiakkaana ainakin tiedän, että maksan laatukosmetiikasta, en pelkästä nätistä purnukasta." - Nelli.

"BiONin A-vitamiiniseerumi on paras mihin olen törmännyt. Olen käyttänyt monia vuosia toista hieman arvokkaampaa brändiä ja messuilta löysin tämän sarjan edustaman vaihtoehdon, joka toimii ihollani erinomaisesti. Iho pysyy upean heleänä ja hyvinvoivana, kertaakaan ei ole aiheuttanut "kuivumis"-reaktiota, jota muut ovat tehneet." - Kira A.

"Olen käyttänyt BiON-tuotteita jo yli 10 v. Löysin sarjan aikanaan Googlettamalla aknen hoitoon sopivia ja toimivia tuotteita. Aika pian netistä löytyi keskusteluja aiheesta. Seuraavaksi löysin Pääkaupunkiseudun jälleenmyyjät ja tällä tiellä olen edelleen. Mikään muu ei tunnu toimivat yhtä hyvin kuin BiON-tuotteet. Olen pian 50v eli pitkän tien olen iho-ongelmien kanssa taivaltanut. Nyt finnit ovat enää satunnaisia, mutta ihon rasvaisuuteen haluaisin vielä apua. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille iho-ongelmien kanssa painiville." - Tarja P.

"Syksyllä 2015 aloin käyttää BiONin tuotteita kosmetologi-siskoni kehoituksesta. Aluksi tuotteet hieman ärsyttivät ihoani, mutta pikkuhiljaa kasvoni tottuivat tuotteisiin ja olen saanut suuren avun ihonhoitoon. Muita tuotteita en voisi enää kuvitellakaan käyttäväni ihonhoidossa. Ehdoton lempparini on Green Tea Poultice naamio, jonka jälkeen iho on sileä ja mattapintainen koko päivän." - Riia R.

"Matkani BiON tuotteiden kanssa alkoi jo vuonna 2005 ja jatkuu edelleen. Sairastan Rosaceaa ja käyn Kauneushoitola Yläkerrassa hoidoissa. Mikään muu tuote ei auta kuten nämä, joskus olen yrittänyt vaihtaa toiseen mutta naama tulee täyteen isoja märkäpatteja. Mutta kun aloitan jälleen Bacteriostat-pesunesteen ja muiden tuotteiden käyttämisen niin avot - iho kiittää. Olen jopa saanut hyvän ystäväni ja sisareni käyttämään tuotteitanne." - Safiya K.

"Hankalahoitoiselle ja pintakuivalle mutta rasvoittuvalle iholleni on ollut haastavaa löytää sopivia tuotteita ja kaikkea mahdollista onkin tullut kokeiltua. Turhauttavinta oli että luulin joutuvani lopun elämääni metsästämään aina uusimpia uutuuksia, täysin tuloksetta. Mikään kokeilemani tuote ei koskaan ollut pystynyt hillitsemään talintuotantoa ja tuomaan samalla kosteutta. BiON-sarja on kuitenkin ollut ihoni pelastus. Syksystä 2015 asti olen tuotteita käyttänyt (enkä aio vaihtaa), talintuotanto on hiipunut ja ihoni on terveen näköinen sekä tuntuinen. :) Suosittelen!" -  Riina R.

"Olen käyttänyt BiON-tuotteita viime syksyn I love me -messuilta alkaen. Minulla puhkesi noin 30-vuotiaana aikuisiän akne, johon olen kokeillut jos jonkinlaista hoitoa ja tuotetta. Paljon on mennyt rahaa hukkaankin sopimattomien tuotteiden muodossa. Em. messuilla minulle suositeltiin kokeilupakkausta. Huomasin tuotteiden tehon pian ja tilasin netistä lisää. Kasvoni eivät ole enää tulehtuneet ja nyt hoidankin ihoa ennaltaehkäisevästi BiON-tuotteilla (puhdistusaineella ja täsmähoitotuotteilla, minulle suositeltu kasvovoide ei valitettavasti soija-allergian vuoksi sopinut). Olen ilahtunut ihoni nykyisestä kunnosta. Ystävätkin ovat kehuneet ihoni parempaa kuntoa. :)" - Piia K.

"Minusta on erikoista, ettei BiONiin törmää useammin lehdissä, netissä, ihotautilääkärien vastaanotoilla... Itse asiassa en ole tainnut itse nähdä ainoatakaan lehtiartikkelia. Ja tätä ihmettelen siksi, että tuotesarja on sataprosenttisen toimiva! Miksei tätä asiaa hehkuteta isommin, kun niin moni kärsii turhaan iho-ongelmista, joihin on näinkin helppo ja toimiva helpotus olemassa? Itse kyllä levitän ilosanomaa kaikille ja kaikkialla." - Niina K.
"Ihoni on tosi kuiva ja herkkä, ja olen kärsinyt pitkään miliumeista silmäluomissa ja silmien ympärillä josta niitä ei kärsi poistaa mekaanisesti. Kun minulle suositeltiin BiON Blackhead Whitehead Controlleria, en ollut kovin toiveikas sen tehon suhteen kun ei mikään ollut ennenkään auttanut. Onneksi päätin kuitenkin kokeilla, sillä tuote on auttanut jo tosi lyhyessä ajassa :) Miliumien vähentymisen lisäksi ihoni on muutenkin paremmassa kunnossa kuin ikinä :)" - Elisa S.

"Teen töitä kauneusalalla ja olen paljon tekemisissä erilaisten kosmetiikkatuotteiden kanssa, lähes päivittäin. Vajaa vuosi sitten ihoni rupesi reagoimaan hyvin voimakkaasti: punoittamaan ja hilseilemään. Kävin ihotautilääkärillä ja lopputuloksena sain diagnoosin perioraalidermatiitista eli lyhennettynä PODista - joka oli ilmeisesti kytköksissä liian ahkeraan kosmetiikan käyttöön tai happopitoisten tuotteiden käyttöön. Sain suosituksen hakea apteekista geeliä, jota käytin parisen vuorokautta kunnes iho reagoi vielä voimakkaammin. Otin asian puheeksi töissä ja kollega osasi suositella BiONin Dermatitis Creamiä joka on suomen ammattitason kosmetiikasta ainoa tuote, joka on kehitetty kyseiseen suunympärysihottumaan. Siirryin testaamaan Dermatitis-voidetta ja lähes välittömästi iho rauhottui. Nyt olen käyttänyt tuotetta kuuriluontoisesti vahvistamaan ja suojaamaan ihoa, ettei uutta reaktiota pääsisi enää käymään ja voide on toiminut täydellisesti. Iso peukku ja suositus!" - Frida B.

"Huomasin ilmoituksen kokemuksien keräämisestä facebookissa ja ajattelin jakaa kokemukseni. Minulla on aina ollut hyvä, kuulas iho, vaikkakin herkkä. Kunnes parikymppisenä alkoi akne nostamaan päätään. Olin ehtinyt kokeilemaan ties mitä apteekin aineita (mm. tujua Basiron-aknevoidetta, josta sain allergisen reaktion.) Siskoni onneksi tutustui BiONin tuotteisiin kosmetologilla käydessään. Kokeilin häneltä parin viikon ajan tuotteita ja huomasin välittömästi punoituksen ja tulehduksen hälvenevän. Palautteena voisin sanoa, että on ihanaa kun on löytänyt sarjan, joka on iholle hellävarainen, ei ärsytä tai kuivata herkkää ihoa - mutta toisaalta toimii niin loistavasti epäpuhtauksia vastaan. Kuiva / atooppinen sekaiho ei ole helppo kombo!" - Anniina P.

"Tässä kokemuksestani BiON-tuotteista. Olen käyttänyt kolme vuotta lievään akneen tuotteita. Kosmetologini suositteli tuotteita minulle. Mikään muu tuote ei ole antanut apua kuin BiON-tuotteet. Heti jos koitan muita tuotteita alkaa tulla finnejä. Arvokkaitahan tuotteet ovat mutta ovat jokaisen sentin arvoisia! Suosittelen jokaista koittamaan tuotteita akneen." - Minna B.

"Täällä kirjoittelee 29-vuotias nainen, joka on kärsinyt aikuisiän aknesta noin neljä vuotta. Aknea vastaan taistelu alkoi minulla 25-vuotiaana, jolloin minulle asennettiin ehkäisyksi hormonikierukka. Olen päätellyt, että akneni sai alkunsa hormonaalisista syistä. Minulla oli aina ollut virheetön iho, sain usein jopa kehuja siitä, kuinka kaunis ja tasainen iho minulla oli. Sitten alkoi vuosia kestävä henkinen painajainen, kun kierukka asennettiin. Iho aivan kuin räjähti kasvoillani. Siinä oli useita kymmeniäkin pieniä paiseita: poskilla, leualla ja otsalla. Muistan, että pieni poikani laittoi minun kasvot täyteen laastareita, koska äitillä oli pipi. Niin kauhean näköinen ihoni oli. Olin ymmälläni tilanteessa, jossa minun ei koskaan ennen tarvinnut olla. Kokeilin kaikenlaisia antibiootteja vuosien aikana, lääkevoiteita, ruokavaliomuutoksia ja luontaishoitotuotteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Mikään ei silti tuntunut tepsivän. Kun vaihdoin ehkäisymuotoa, oli jo liian myöhäistä. Hormonit kyllä tasoittuivat, mutta akne jäi sitkeästi iholle. Epätoivoisten vuosien jälkeen tutustuin kuin vahingossa BiONiin. Kävin kasvohoidossa ja tuttuni joka toimii kosmetologina, suositteli aknen hoitoon BiON glykolihappokuorintaa - sarjoina. Lisäksi otin mukaani BiONin aknen hoidon aloituspakkauksen sekä kalsium-yövoiteen. Jo yhden kerran kuorinnan jälkeen iho oli kuulas ja kaunis, aamulla herätessäni. Myös patit olivat rauhoittuneet. Tästä tiesin, että hoito tepsii. Jatkan yhä tällä tiellä, BiONin tuotteilla. Ja nautin kauniista ihosta. Ihanat tuotteet!" - Krista L.

"Olen käyttänyt BiONin tuotteita nyt kaksi viikkoa ja ollut tyytyväinen. Minulla on ollut koko aikuisikäni haasteita ihon kanssa mm. akne ja finniruusu on hoidettu antibiooteilla. Nyt raskaana iho-ongelmat palasivat ja halusin löytää luonnonmukaisen hoitosarjan, josta voisi olla apua. Kahden viikon käytön jälkeen huomaan jo tuloksia. Punaiset, tulehtuneet laikut poskissa ovat vaalentuneet ja epäpuhtaudet muutenkin vähentyneet. Aion jatkaa sarjan tuotteiden käyttöä. Perus-sarjan lisäksi ajattelin hankkia vielä jonkin ihotyypilleni sopivan kosteuttavan naamion." - Jenni N.

 


Julkaisemme mielellämme asiakaskokemuksia BiON-tuotteista - voit lähettää meille oman tarinasi sähköpostitse info@vitobeauty.fi / Kiitämme jo etukäteen jokaista osallistuvaa!