BiON-tuotteet ovat auttaneet tuhansia suomalaisia saavuttamaan upeita tuloksia ihonhoidossa vuodesta 2002

Tällä sivulla näet ennen ja jälkeen kuvia asiakkaista jotka ovat saaneet avun iho-ongelmiinsa BiON-tuotteista. Muistathan olla mukanamme myös facebookissa sekä instagramissa! #bionsuomi

 


AKNE

BiON - Akne - Ennen ja jälkeen

Hoidossa käytetyt tuotteet:
Antibacterial Cleanser, Inhibiting Gel, Salicylic-Glycolic Gel, Green Tea Clay PoulticeMoisture Complex

AKNEHoidossa käytetyt tuotteet:
Antibacterial Cleanser, Green Tea Clay Poutlice, Salicylic Glycolic Gel

AKNE ROSACEA

BiON - Akne Rosacea - Ennen ja jälkeen

Hoidossa käytetyt tuotteet:

Bacteriostat Cleanser, Follicle Clearing Lotion, Green Tea Clay Poultice, Moisture Complex

AKNE ROSACEA


 
Hoidossa käytetyt tuotteet:
Bacteriostat Cleanser, Follicle Clearing Lotion, Green Tea Clay Poultice, Moisture Complex + Refreshing Toner, Dermatitis Cream

ANTI-AGE


Hoidossa käytetyt tuotteet:
Cleanser for Normal Skin,Fruit Enzyme Scrub,Collagen Revival Serum

ANTI-AGEHoidossa käytetyt tuotteet:
Cleanser for Normal Skin, Fruit Enzyme Scrub, Collagen Revival SerumLine Reducing Complex


 

Älykkäät ainesosat ja hoidon kokonaisvaltaisuus

BiON-tuotteet hoitavat jokaista iho-ongelmaa syy-seuraus menetelmällä, jolloin hoitotulokset ovat normaalia kokonaisvaltaisempia. Kosmeettiset tuotteet, jotka lupaavat tuloksia aknen hoidossa mutta eivät kuitenkaan toimi biokemiallisessa tasapainossa ihon eri rakenteissa ja solutasolla, pohjautuvat tieteeseen jota ei yksinkertaisesti ole olemassa. BiON on poiminut ja valinnut tuotteisiinsa kasvi - ja yrttiuutteista, hivenaineista ja vitamiineista vain ne yksilöt, joille löytyy vahvin lääketieteellinen tutkimusperuste koskien ihon toimintaa, sekä sen terveyden edistämistä. BiON on saavuttanut runsaasti tunnustusta ja palkintoja kehittämistään ensiluokkaisista tuotteista ammatti-ihonhoidon alalla.

BiON-tuotteiden tarkoitusperänä on tarjota asiakkaille, etenkin aknen - ja ruusufinnin hoidossa täysin uudenlainen ja turvallinen hoitovaihtoehto, jolla on täysi hoitovaste ilman haitallisia sivuvaikutuksia. BiON uskookin aknen hoidossa, että jos jokin tietty hoitomenetelmä on kerran epäonnistunut, ei sen toistamisella saavuteta mitään. Useat aknea sairastavat asiakkaat etsivät tutkimuksien mukaan kosmetologien apua heti seuraavaksi sen jälkeen, kun ihotautilääkärin määräämä aknelääkitys ei ole tuottanut toivottua tulosta.

Ihon uudistumisen puolesta

Iholla on hämmästyttävä kyky uudistaa itseään, varsinkin kun sitä hoidetaan oikeilla ravintoaineilla sekä lempeällä stimulaatiolla. BiON-tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen kosmeseuttisen Anti-age hoitotehon sillä tuotteissa hyödynnetään laajasti ihossa jo esiintyviä komponentteja, luonnollisten parantumisprosessien sekä biologisten toimintojen stimuloimiseksi. Nämä biogeeniset ainesosat toimivat solutasolla, voidakseen hyödyntää kehossa olevia biokemiallisia reaktioita. Nämä tarkkaan valitut ainesosat vahvistavat ihon biokemiaa, joka nopeuttaa kudosten uudistumista, kannustaa uusia soluja kasvuun, lisää verenkiertoa ja stimuloi kollageenia sekä luonnollisten kosteustekijöiden tuotantoa.

”Kosmeseuttinen” on termi, joka tarkoittaa kosmetiikan ja lääketieteen kohtaamista. Kosmeseuttiset tuotteet sisältävät bioaktiivisia, tieteellisesti valikoituja ainesosia, joiden on osoitettu olevan hyödyllisiä iholle ja tuovan sille konkreettisia muutoksia. Kosmeseuttisilla koostumuksilla on kyky parantaa soluaktiivisuutta ihon pintakerroksessa, joka mahdollistaa rakenteelliset muutokset ja solujen uudelleenohjelmoinnin.