Bloggaaja tai Vloggaaja - haluatko tutustua BiON-tuotteisiin ja mahdollisesti jakaa omat henkilökohtaiset kokemuksesi tuotteista eteenpäin? Yhteistyöbloggarimme kirjoittavat kokemuksensa täysin rehellisesti, emmekä me vastaa heidän mielipiteistään tai pyydä heitä suosittelemaan tuotteita. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ihotyypin tai tarpeiden mukaiset tuotteet testiin, mutta emme hyödynnä maahantuonnissamme tai markkinoinnissamme maksettua mainontaa. 

Me emme valitse yhteistyökumppaneitamme seuraajien korkealla lukumäärällä, sillä jokaisella tulee olla mahdollisuus tutustua tuotteisiimme ja kertoa niistä eteenpäin. Aito kiinnostus tuotteitamme kohtaan sekä vilpittömät perustelut mahdolliselle yhteistyölle kantavat hedelmää.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Voit lähettää meille infoa itsestäsi osoitteeseen info@vitobeauty.fi

  • Kerro hieman yhteistyöideastasi: mitä kanavaa tulet käyttämään mahdollisessa julkaisussa, mistä tuotteista olet kiinnostunut, miten löysit tuotteemme ja miksi päätit ottaa yhteyttä meihin
  • Kerro mahdollisesta julkaisu-aikataulustasi
  • Mitä toivot meiltä yhteistyökumppanina
  • Perustele hieman, miksi kanavasi olisi ainutlaatuinen paikka BiON-tuotteille
  • Laita linkit kanaviisi, jotta näemme hieman luomaasi sisältöä

Luemme kaikki meille lähetetyt yhteistyö-ehdotukset, mutta valitettavasti emme voi hyväksyä niistä jokaista. Mikäli tulet valituksi, me otamme Sinuun yhteyttä. Kiitämme lämpimästi jokaisesta meille lähetetystä hakemuksesta.